“De Torenvalk” Laren

Uniek nieuwbouwproject “De Torenvalk” in Laren VERKOCHT!

Gepland in het vierde kwartaal van 2014 start de bouw van dit unieke appartementencomplex in Laren aan de Torenlaan, genaamd “De Torenvalk”. Het project heeft de uitstraling van drie luxe villa’s tussen het centrum van Laren en Blaricum aan de Torenlaan. In totaal negen luxe appartementen, verdeeld over drie gebouwen met ieder drie appartementen. Een appartement op de gehele begane grond, een appartement op de gehele eerste verdieping en een penthouse met of zonder dakterras op de tweede verdieping. Het geheel krijgt de uitstraling van drie vrijstaande villa’s in een groene omgeving.

De villa’s passen uitstekend binnen het bestaande beeld van Laren, zoals de artist impressions u ook laten zien. Zo passen de rieten daken – die van onderen met een bijzondere ronding zijn afgewerkt – goed binnen het algehele straatbeeld. En de mooie witte ‘gekeimde’ gevels maken het beeld compleet. De architect Marco Born wil daarnaast laten zien dat de appartementen nieuw worden gebouwd. Dus historische villabouw, maar wel op een moderne manier vertaald. Met een authentieke uitstraling en een moderne en speelse afwerking. Met erkers, dakkapellen en leuke elementen aan de voorgevel. Zo oogt het geheel natuurlijk, spannend, speels en toch statig. Passend bij de omgeving, maar toch net even anders en opvallend. De afwijkende ronde kap geeft daarbij veel binnenruimte aan het appartement. En de parkeerruimte onder de gebouwen, met per appartement twee eigen parkeerplaatsen en een eigen berging, wordt luxe afgewerkt.

De wens van de toekomstige bewoners staat altijd voorop. De negen appartementen hebben in samenwerking met Architectenbureau Born B.V. vorm gekregen. Maar in principe is alles nog mogelijk binnen het bestaande concept. De appartementen kunnen uiteindelijk geheel naar eigen wens worden ingedeeld. We hebben hiervoor de samenwerking gezocht met verschillende partijen. Bouwonderneming Stout B.V. realiseert de uiteindelijke bouw. Daarnaast kan Wolterinck in de hand worden genomen om het interieur van de woningen te koppelen aan de unieke uitstraling van het gebouw. Aswa Keukens en Kloosterman Keukens & Badkamers richten zich op de keuken- en sanitaire voorzieningen.

Meer informatie

Kappelle Onroerend Goed Laren
T (035) 531 17 74 | laren@kappelle.nl