“Hoog Blaricum” Prins Hendriklaan, Blaricum

8 fraaie appartementen aan de Prins Hendriklaan 9, te Blaricum NOG MAAR 2 TE KOOP!

  • woonoppervlaktes van 182 m2 oplopend tot 260 m2
  • Grote terrassen van 32 m2 oplopend tot maar liefst 140 m2
  • Bouwvergunning is inmiddels verleend

 

Op werkelijk unieke locatie in Blaricum, nabij de Tafelberg- en Blaricummer heide wordt het nieuw te bouwen appartementencomplex “Hoog Blaricum” gerealiseerd. Het complex is zeer fraai van architectuur en is gelegen in de bossen op een terrein van 7.255 m2 met een fantastische aangelegde tuin, waarin heerlijk gewandeld en genoten kan worden van de zon.

Het complex is zeer centraal gelegen ten opzichte van het centrum van Blaricum en de diverse uitvalswegen (de A1 en het busstation met Interliner-verbinding naar Amsterdam en de overige algemene busroutes naar bijvoorbeeld het NS stations Naarden-Bussum en Hilversum).

De materialen die gebruikt worden zijn van de hoogste kwaliteit en het geheel beschikt uiteraard over een eigen liftinstallatie en een verwarmde toegang naar de parkeerkelder. De appartementen worden volledig afgebouwd opgeleverd, maar u bent vrij de indeling en de afwerking te bepalen naar eigen inzicht. Uiteraard zijn wij graag bereid u hierbij van dient te zijn, indien u dit wenst.

Ieder appartement beschikt over twee parkeerplaatsen naar keuze in de beveiligde en afgesloten parkeerkelder onder het complex. Vanuit de parkeerkelder kunt u via de lift naar uw appartement, zodat uw veiligheid volledig gewaarborgd is.

Ontwikkeling: Smelan Projectontwikkeling, Ontwerp: Luijk Architecten, Verkoop: Kappelle makelaars

Voorzijde

Meer informatie?

Voor meer informatie , het bekijken van plattegronden, en overige, kunt u contact opnemen met ons LAREN.

CONTACTPERSOON: BJORN BERENDSEN.