Verkocht

Klaaskampen 33

Laren
€ 635.000,- k.k.
Plan bezichtiging
gallery-0
Bekijk meer

Omschrijving

Ontdek deze zeer centraal gelegen en lichte twee-onder-een-kapwoning met garage, op slechts 300 meter van het bruisende hart van Laren, met supermarkten, restaurants, winkels en scholen op loopafstand. Geniet van het gemak van al deze voorzieningen in de directe omgeving, terwijl je thuiskomt komt in een oase van rust. De woning beschikt over een charmante, knusse en beschutte tuin rondom, perfect voor ontspanning en buitenleven.
Mis deze unieke kans niet om te wonen in een van de meest gewilde locaties van Laren!

Indeling
Begane grond:
Binnenkomst via een uitnodigende hal, voorzien van een handige provisiekast, een toiletruimte met fontein en een garderobekast. De hal leidt naar gezellige, ruime, L-vormige woonkamer welke door de grote raampartijen gedurende de hele dag veel daglicht ontvangt en toch veel privacy biedt.
Een grote schuifpui biedt directe toegang tot de voortuin, waar je heerlijk kunt genieten van de buitenlucht.
De begane grondvloer is stijlvol afgewerkt met een luxueuze Wengé parketvloer, die een elegante en warme uitstraling aan de gehele ruimte geeft.
Aan de achterzijde van de woning is de keuken gelegen, deze is uitgebouwd waardoor er een ruime, prettige en vooral lichte keuken is ontstaan.
De keuken is af te sluiten middels een schuifdeur van de woonkamer, waardoor je volop privacy hebt tijdens het koken. Via de keuken is het beschutte achterterras te bereiken, waar het heel prettig vertoeven is.

Eerste verdieping:
Te bereiken via een bordestrap. De royale master bedroom op de deze verdieping biedt volop ruimte, licht en flexibiliteit. Deze kamer kan eventueel eenvoudig worden teruggebracht naar de oorspronkelijke indeling van twee kleinere kamers, of je kunt een deel van de ruimte benutten voor een grotere badkamer of een luxe inloopkast. De tweede slaapkamer heeft charmante openslaande deuren, die toegang bieden tot een eventueel aan te leggen daktuintje op het dak van de keuken (zonder zitje). Beide kamers zijn voorzien van vaste ingebouwde garderobekasten, wat zorgt voor voldoende opbergruimte en een opgeruimd interieur. De compacte badkamer is voorzien van een wastafel met planchet, tweede toilet en een douchehoek.

Tweede verdieping: Via een vaste trap bereik je de tweede verdieping, die bestaat uit een voorzolder en een ruime zolder. Hier bevindt zich de derde slaapkamer, compleet met een dakkapel die zorgt voor extra licht en ruimte. Deze verdieping biedt veel mogelijkheden, zoals een gezellige slaapkamer, een thuiskantoor, of een hobbyruimte.

Tuin: De goed onderhouden tuin rondom de woning biedt volop privacy en een heerlijke plek om te ontspannen. In de ochtend en middag kun je genieten van de zon op het achterterras, terwijl de voortuin (met elektrisch zonnescherm) in de namiddag zonovergoten is. Hierdoor heb je de hele dag door de mogelijkheid om in de zon te zitten en te genieten van de buitenlucht.

Bijzonderheden:
– Eigen garage (met elektrische deur) en eventueel nog extra parkeergelegenheid vóór de garage (anders makkelijk parkeren in de buurt)
– Goede isolatie waardoor lage energiekosten;
– In rustige groene en kindvriendelijke buurt;
– Op loopafstand van alle voorzieningen zoals winkels, restaurants, AH, cafés, scholen, sportaccommodaties, bibliotheek theaters en museum Singer;
– Let op, perceel Laren G 1737 is eigendom maar bezwaard met recht van uitweg vanwege de achterliggende uitweg;
– Geliefde woonomgeving. De woning biedt aanmerkelijk meer ruimte dan de buitenkant doet vermoeden!

Kenmerken

Type woning
Woonhuis
Perceeloppervlakte
314 m2
Woonoppervlakte
115 m2
Energielabel
C
Aantal slaapkamers
3
Bouwjaar
1959

Bezichtiging
aanvragen?

Vraag aan