Verhuurd

Laakboulevard 212

Amersfoort
€ 1.095,- per maand
Plan bezichtiging
gallery-0
Bekijk meer
gallery-1
Bekijk meer
gallery-2
Bekijk meer
gallery-3
Bekijk meer
gallery-4
Bekijk meer
gallery-5
Bekijk meer
gallery-6
Bekijk meer
gallery-7
Bekijk meer
gallery-8
Bekijk meer
gallery-9
Bekijk meer
gallery-10
Bekijk meer
gallery-11
Bekijk meer

Omschrijving

Dit centraal gelegen aantrekkelijke appartement bevindt zich op een zonnige hoek locatie. Het unieke aan dit appartement is dat het verdeeld is over twee woonlagen. Beide lagen beschikken over een eigen entree wat verschillende gebruiksmogelijkheden biedt. Bijvoorbeeld een kantoor of praktijk aan huis, tevens heeft het appartement een eigen parkeergelegenheid op het achterliggende en afsluitbare binnenterrein.

COMPLEX
Het complex beschikt over een nette en afgesloten entree waar tevens zich de brievenbussen bevinden. Bezoekers moeten zich eerst melden, dat is wel zo’n veilig gevoel.

INDELING
De entree van de woning bevindt zich op de eerste etage. Hier vindt u de meterkast, toegang tot slaapkamer met Frans balkon en de keuken. Koken voelt hier als een waar voorrecht. U beschikt over veel werkruimte, een natuurstenen aanrechtblad en alle benodigde apparatuur die u zich maar kunt wensen; een Quooker, magnetron, inbouwoven, vaatwasser en koel/vriescombinatie. Vanuit de keuken komt u in de woonkamer. Zowel keuken als woonkamer zijn voorzien van een lichte parketvloer. De woonkamer heeft grote raampartijen aan twee kanten. Dit maakt ruimtelijk en licht vanuit de woonkamer heeft u een aantrekkelijk uitzicht op de straat en natuurlijke omgeving.

De badkamer bevindt in het midden van het appartement en is te betreden via de keuken. De badkamer is in perfectie afgewerkt, zeer ruim en is voorzien van een luxe inloopdouche met regendouche, wastafelmeubel en spiegel met verlichting, zwevend toilet en designradiator. De combinatie van vloertegels en steenstrips op de wand maken de ruimte helemaal af. Via een trap in de woonkamer bereikt u de kamer op de begane grond. Die is erg ruim en momenteel in gebruik als slaapkamer. Doordat de kamer over een eigen entree beschikt kan hij ook prima dienstdoen als praktijkruimte of kantoor aan huis. Aparte aansluiting voor uw wasmachine en droger bevinden zich in de vaste kast onder de trap. Alle kamers zijn voorzien van spachtelputz en een parketvloer. Er is geen tuin maar ruime galerij ligt op het zuiden. Het is toegestaan om hier een tafeltje neer te zetten om heerlijk van de buitenruimte te kunnen genieten.

BERGING en PARKEREN
Op de begane grond beschikt u over een eigen afgesloten berging voor uw fietsen of spullen die u niet dagelijks nodig heeft. Op het terrein aan de achterzijde van het complex beschikt u over een eigen parkeerplaats.

AFWERKING
De afwerking is van dusdanig niveau dat verhuizen direct mogelijk is!

OMGEVING
In de directe omgeving bevinden zich meerdere (basis)scholen. De wijk Vathorst beschikt over een eigen winkelcentrum met compleet aanbod en meerdere eetgelegenheden in de omgeving. Via de A1 en A28 bent u snel verbonden met de omliggende plaatsen. De bus stopt voor de deur en in een paar minuten fietsen bent u bij treinstation Amersfoort Vathorst. Er zijn verschillende groenvoorzieningen in de buurt en veel water waar met een bootje gevaren mag worden.

VERHUURCONDITIES
– Deze huurprijs is gebaseerd op de wet “Betaalbare huur”.
– Huurprijs exclusief gebruikslasten;
– Eigen bijdrage in servicekosten en stoffering is € 95,- p/mnd;
– huur en servicekosten worden jaarlijks geïndexeerd/aangepast;
– Overleg inkomensgegevens vereist;
– Waarborgsom 2 maanden huur;
– Voorbehoud gunning eigenaar.

Kenmerken

Type woning
Appartement
Woonoppervlakte
83 m2
Energielabel
A
Aantal slaapkamers
2
Bouwjaar
2007

Bezichtiging
aanvragen?

Vraag aan