sold

Heideveldweg 75

Laren
€ 885.000,- buyer's costs
Arrange a viewing
gallery-0
View more

Description

Ontdek de perfecte balans tussen historische charme en modern comfort in deze prachtige, karakteristieke 2 onder 1 kap woning, gelegen in het hart van het pittoreske Laren. Gebouwd in 1937 en gelegen op een perceel van 367 m2 straalt dit huis karakter en tijdloze elegantie uit, terwijl het voorzien is van alle hedendaagse gemakken die u zich kunt wensen.
Wanneer u op zoek bent naar een ruime gezinswoning in een rustige en kindvriendelijke straat, is deze woning absoluut een bezoek waard.

Indeling.
Begane grond:
Entree, hal met toilet met fontein, een trap naar de bovenverdieping en een praktische provisiekast. De ruime en lichte woonkamer beschikt over een erker aan de voorzijde, een eikenhouten vloer, en fraaie strak gestuukte wanden en plafond. Aan de tuinzijde bevinden zich openslaande deuren naar de achtertuin. De half open keuken is uitgerust met diverse inbouwapparatuur, waaronder een combi-oven, Koel-vriescombinatie, inductiekookplaat, vaatwasser en een RVS afzuigkap.

Eerste verdieping:
De overloop is uitgerust met aansluitpunten voor zowel een wasmachine als een -droger, die praktisch zijn weggewerkt achter een schuifwand. Er zijn twee ruime slaapkamers, waarbij de hoofdslaapkamer aan de achterzijde is gelegen en beschikt over een eigen en suite badkamer. Deze luxe badkamer is voorzien van een royaal ligbad, een inloopdouche, een wastafelmeubel en een toilet, waardoor u van alle gemakken bent voorzien.

Tweede verdieping:
Overloop met dakraam, wat zorgt voor veel natuurlijk licht. Grote zolderkamer met dakramen aan zowel de voor- als achterzijde, wat de ruimte heerlijk licht maakt. Een tweede badkamer, compleet met toilet, douche en wastafel, zorgt voor extra gemak.
Daarnaast biedt deze verdieping veel bergruimte, inclusief een bergvliering met de CV-combi opstelling, wat voor extra opslagmogelijkheden zorgt.

Tuin:
De zeer diepe tuin biedt veel privacy en is uitgerust met meerdere terrassen en een sfeervolle overkapping, ideaal voor gezellige buitenmomenten, ongeacht het weer.

Garage:
Vrijstaande stenen garage die voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden, zoals extra opslagruimte, een werkplaats, of een hobbyruimte.

Bijzonderheden:
- Buitenschilderwerk is uitgevoerd in 2022;
- Geliefde woonomgeving;
- Twee badkamers.

Nieuwsgierig geworden? Bel ons voor het maken van een afspraak, wij leiden u graag rond!

Characteristics

Type of house
Woonhuis
Plot size
367 m2
Living area
109 m2
Energy label
D
Number of bedrooms
3
Year of construction
1937

Viewing
request?

Request